Video možete pogledati klikom „OVDE“

(ovaj video možete pogledati samo sa desktop računara)

Društvo, evo nam najboljih poteza prve nedelje aprila 2016. Basket tour je prošao 27. nedelja i ostalo je još 5. takmičarskih nedelja do final foura 22.05.2016, kada će se održati i takmičenje za najboljeg trojkaša Basketaša NS i takmičenje u zakucavanju.

Treće po redu takmičenje za najboljeg trojkaša će početi kvalifikacijama pre samog F4 i svi se mogu prijaviti, šutira se sa pet mesta po 5 lopti i vreme će biti ograničeno a 10 najpreciznijih trojkaša će u finalu, između polufinala i finala F4, odlučiti ko će se potpisati na prelazni pehar. Takmičenje u zakucavanju će se takođe održati u pauzi između polufinala i finala F4 i svaki prijavljeni će 3 puta zakucavati a žiri će dati ocene.
Posle ovih takmičenja će se održati prosalava Basketaša NS u nekom od obližnjih kafića, gde će učesnici F4 i finalisti trojkaša i u zakucavanju moći iskoristiti vaučere za pića a pića će biti po simboličnim cenama.

Djuka Batina, Ilija Petković, Срђан Војновић,Aleksandar Saša Majstorović, Milos Medenica, Goran Demko Rihter, Branislav Poznic, Miroslav Stojsin, Marko Reljic, Srdjan Andric, Jovan Vrsajkov, Rade Vojnović, Alexa Maxic, Srdjan Novakovic, Milos Markovic, Zoran Babic, Sale Pančevo, Zarko Vasilic, Petar Lukić, Milos Zoric, Issa Umaru Ndagi Giwa,Slobodan Jevrić, Dusan Ljubanic, Milan Saravanja, Михаило Љубинац,Slobodan Zirojevic, Dule Dajc, Marty Conlon, Bojan Krivokuća, Milan Novaković, Slobodan Ciric, Darko Gradić, Nenad Bogdanovic, Nikola Stojkovic, Nebojsa Rac, Небо Цветковић, Zoran Knezevic, Богдан Тешин