Video možete pogledati klikom „OVDE“

Društvo, evo nam najboljih poteza zadnje nedelje marta 2016. Bilo je lepih napadačkih serija pa je uživanje videti po 4,5 kolektivnih poteza u nizu. Basket tour je u svom predzadnjem mesecu i ostalo je još samo 6 takmičarskih nedelja do final foura ali i do takmičenja za najboljeg trojkaša i najboljeg u zakucavanju.
21.05.2016 u subotu će svako ko se prijavi moći doći u halu da proba sa postolja jedan krug od 25 lopti, da naštima praćku, jer iz kvalifikacija u finale će ići samo 10 najboljih trojkaša koji će odlučiti ko će naslediti Petar Šukara-u smile emoticon. (takmičenje u trojkama će imati kvalifikacije i finale 10 najboljih, znači 2 kruga).
Dole je link videa sa prošlogodišnjeg All Stara pa se možete malo potsetiti.
Final four će biti odigran po formatu 1-4 i 2-3 a polufinale i finale će se igrati po principu, bolji iz dva basketa, po Fiba pravilima 3×3.
Posle ovih takmičenja održat će se proslava Basketaša NS u nekom od obližnjih kafića.
U videu se redom pojavljuju: Djuka Batina, Ilija Petković, Adam Šarić, Miroslav Stojsin, Marko Reljic, Srdjan Andric, Vladimir Momcilovic, Marko Ljubicic,Срђан Јанке Јанус, Boris Igić, Aleksandar Saša Majstorović, Milos Medenica,Branislav Poznic, Milan Novaković, Dule Dajc, Nole VIP, Ljubomir Jovanov,Zoran Babic, Borislav babić, Nikola Stojkovic, Nebojsa Rac, Небо Цветковић,Marko Jović, Milan Tošić, Zoran Knezevic, Milan Miljević, Nemanja Pantic,Nemanja Micic, Miloš Zorić -Japanac, Novica Grkovic, Aleksandar Stojsavljevic, Alexa Maxic, Zare Krstić, Ale Mamutović, Mile Repac, Срђан Војновић, Zoran Savija, Slobodan Ciric, Slobodan Jevrić, Boris Cabunac