Video možete pogledati klikom “OVDE”

Završen je i treći po redu završni turnir Basketaša NS “FINAL 6” za 2017/18. Ekipa u sastavu Marko Ničić, Mihailo Vukmanović – Đuka, Strahinja Kostić, Vanja Dimitrijević i Miloš Kocevski zasluženo su pobedili na turniru i osvojili 5000 dinara, putovanje u Spa&wellness u Mađarsku, zlatne medale i graviraju se na prelazni pehar dok srebrni sa turnira Mićovićeva ekipa, osvajaju takođe putovanje u Spa&wellness u Mađarsku. U basketima po grupama viđen je ineresantan basket Mićović – Sale 16 : 15 koji je bio na jednu loptu i koji je odlučio ko će biti prvi u grupi A. U polufinalu neizvestan je bio meč Ničić – Sale, gde je Sale vodio 11 : 9 kada je sudija poništio trojku zbog auta posle čega je Ničićeva ekipa dala uzastopnih 7 poena čime se plasirala u finale, drugi polufinalni par Mićović – Babić 16 : 4 nije doneo veću borbu. U borbi za bronzu u basketu Sale – Babić 16 : 15, igralo se na jednu loptu gde su obe ekipe imale šanse za pobedu, Babićeva ekipa je imala napad za pobedu ali nisu dali trojku. U finalu je viđena rovovska bitka sa jakim odbranama a napadi su bili nešto lošiji što pokazuje i krajnji rezultat Ničić – Mićović 11 : 10. Mićović je vodio tokom većeg dela meča ali kako se bližio kraj ekipa Ničića je pojačavala tempo. Na samom kraju Mićović i ekipa imaju par napada za pobedu ali promašuju trojke iz nešto težih situacija pa iskorišteno slobodno bacanje Đuke rešava pobednika.

Drugo mesto i putovanje u Morahalom osvaja ekipa u sastavu:
Andreja MićovićNemanja MilosevicМихаило Љубинац i Milan Tošić

Trećeplasirana ekipa u sastavu: Marko KaranovicPetar Stamenkovic, Dušan Mađarev i Aleksandar Saša Majstorović

Četvrtoplasirana ekipa u sastavu: Zoran Babic, Borislav Babić Bertoni Max Ketering i Bojan Krivokuća

Ekipa koja deli 5. i 6. mesto u sastavu: Novak Kovačević, Slobodan Zirojevic i Srdjan Novakovic (Vladimir Sučević fali na slici 🙂 )

Ekipa koja deli 5. i 6. mesto u sastavu: Vuk MiljevicНемања Бојић-Бојлер i Srđan Nikolić.

Sudije na turniru: Pajo Čobanov i Mile. Zapisničari : Boris Sadzakov i Bojan Garić.

Zlatne, srebrne i bronzane medalje.

Drugoplasirana ekipa basket lige 2017/18 Basketaša NS na osvojenom nagradnom putovanju u Morahalomu, u sastavu Nemanja MilosevicМихаило Љубинац i Andreja Mićović??? ( Milan Tosic opravdano odsutan ?)

Statistika sa mečeva: